Segíts Gesztenye Marcival a beteg gyerekek gyógyulásában!

Idén is a Spar Budapest Maratonon kerül megrendezésre a XIV. Jótékony célú Maroni GESZTENYE NAP, mely keretében egészséges finomságot vásárolva tudsz segíteni a rákos kisbetegek gyógyulásában. A Maroni GESZTENYE NAPON a minimális 250 forint adományért, 5 db Gesztenye Marci jár neked, és az összeget a gesztenyerudak gyártója, a Prima Maroni Kft. teljes egészében a Bakonyszűcsi Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonának juttatja el.

A „Kiváló Magyar Élelmiszer” védjegyes Maroni gesztenyetermékek megalkotója, Schweickhardt György cukrászmester, így nyilatkozik az akcióról: „A gesztenyerudak egészséges energiával és számos vitaminnal látják el szervezetet, amelyek a sportolók és a gyógyulni akaró gyerekek számára is elengedhetetlenek. Arról nem is beszélve, hogy nagyon finomak. Az jótékonysági akciónk ráadásul nem csak a Spar Budapesr Maraton ideje alatt tart, hanem online is folytatjuk egészen október 15-ig.”

A daganatos gyerekeket a Maroni GESZTENYE NAPON pénzzel, a Facebook-on pedig gesztenye rúddal támogathatod, ugyanis Gesztenye Marci Facebook oldalán minden like egy ajándék rudat jelent a bakonyszűcsi otthonban gyógyulóknak. (https://www.facebook.com/gesztenyemarci)